ΕΠΟΧΗ - ΝΕΑ

Πασχαλινή γιορτή στο Οικοτροφείο "Εποχή"

Στο Οικοτροφείο "Εποχή" υποδεχθήκαμε στην Πασχαλινή γιορτή μας το Β' ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, καθώς και μέλη, ενοίκους και προσωπικό από το Κέντρο Ημέρας "Πορεία" και απ' το Οικοτροφείο "Ειρμός". Καλό Πάσχα σε όλους!

Εκπαίδευση προσωπικού του Οικοτροφείου "Εποχή" στις Πρώτες Βοήθειες

Στο χώρο του Ψυχογηριατρικού Οικοτροφείου "Εποχή", διοργανώθηκε Σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών για το προσωπικό της δομής, από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Γιαννιτσών. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση και το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Επίσκεψη του Οικοτροφείου "Εποχή" στο Κέντρο Ημέρας "Πορεία"

Οι ένοικοι του Οικοτροφείου "Εποχή" απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία των μελών του Κέντρου Ημέρας "Πορεία". Μαζί υποδέχτηκαν τις Απόκριες και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές ζωής, συνοδεία θεάτρου, μουσικής, χορού και βέβαια με το απαραίτητο κοινό τραπέζι, πλούσιο σε φαγητό και κυρίως σε αγάπη και συναισθηματική τροφή...

Το Οικοτροφείο "Εποχή" σε διασύνδεση με το Β' ΚΑΠΗ Γιαννιτσών

Στα πλαίσια διασύνδεσης του ψυχογηριατρικού Οικοτροφείου "Εποχή" με την κοινότητα "ανταλλάξαμε" επισκέψεις με το Β' ΚΑΠΗ Γιαννιτσών μέσα στις μέρες των γιορτών. Τους επισκεφθήκαμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους και μας επισκέφθηκαν την μέρα που υποδεχθήκαμε τις οικoγένειες των ενοίκων στο σπίτι μας (τους).

You are here Νέα