ΠΟΡΕΙΑ - ΝΕΑ

Τσικνοπέμπτη στο Κέντρο Ημέρας "Πορεία"

Επειδή μια μέρα δεν είναι ποτέ αρκετή για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή, για συναισθηματικό πλησίασμα και για γλέντι, σήμερα Τσικνοπέμπτη συνεχίσαμε στα Γιαννιτσά τη γιορτή μας στον νέο πολυλειτουργικό χώρο του Κέντρου Ημέρας "Πορεία". Το "αδελφό" Οικοτροφείο "Εποχή", μας επισκέφθηκε και μοιρασθήκαμε όμορφες στιγμές ζωής, συνοδεία θεάτρου, μουσικής, χορού και βέβαια με το απαραίτητο κοινό μας τραπέζι, πλούσιο σε φαγητό και κυρίως σε αγάπη και συναισθηματική τροφή...

Κοπή πίτας Κέντρου Ημέρας "Πορεία"

Το Κέντρο Ημέρας "Πορεία" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, συνοδεία "άρτου (οίνου) και θεαμάτων". Μέλη και προσωπικό ευχόμαστε σε όλους κάθε καλό για τη νέα Χρονιά.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο Στου Μιχάλη στα Γιαννιτσά για την εξαιρετική εξυπηρέτησή του

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2017

Η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ημέρας είχε χρώμα αισιοδοξίας, γεύση σπιτικής μαρμελάδας πορτοκαλιού που ετοίμασαν τα μέλη μας και άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Στην παράσταση το "Κουτούκι της Πορείας: σαν παλιό σινεμά" χορέψαμε και τραγουδήσαμε παρέα με συγγενείς και φίλους. Καλές γιορτές!

Περίπτερο του Κέντρου Ημέρας "Πορεία" στην 7η Παραμυθούπολη Γιαννιτσών

Το Κέντρο Ημέρας "Πορεία" συμμετείχε και το 2017 με δικό του περίπτερο στην Παραμυθούπολη Γιαννιτσών. Μια καθιερωμένη πλέον παρουσία στο πλαίσιο των σταθερών δράσεων μας με σκοπό την εξοικείωση και την αγωγή της τοπικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τόσο την ψυχική υγεία όσο και τον ρόλο του Κέντρου μας.

Επίσκεψη στο θωρηκτό "Αβέρωφ"

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» επισκέφτηκε το θωρηκτό «Αβέρωφ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Με σύμμαχο τον καιρό και συνοδοιπόρο την ιστορία, περιηγηθήκαμε στους χώρους του πλοίου και απολαύσαμε την ηλιόλουστη μέρα.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

You are here Νέα